Hvem er jeg og hvad er Thinkspace?


Jeg er læreruddannet fra Københavns dag- og aftenseminarium/1996 og med min samlede erhvervs- og undervisningserfaring indenfor specialområdet, har mit primære fokus altid været på interaktion og samspil mellem mennesker. Jeg har altid været optaget af harmoni og balance og nødvendige handlemuligheder for at kunne reetablere harmoni og balance, når livet spiller os et puds.

Jeg har altid haft opmærksomhed på det særlige – en basal interesse, i at forstå sociale samspil og psykodynamikker mellem mennesker. Personlighedens dannelse og særligt børn, unge og voksnes læring, udvikling og trivsel. Jeg tror på, at et liv i balance er det der leves længst – og lykkeligst. Men livet har også lært mig, at der hvor vi lærer mest om os selv, er når vi vover at udforske dybderne i vores sind. Som terapeut er jeg optaget af kontakt, relationer og forløsning af følelser. Thinkspace er et terapeutisk ”rum”, vi skaber sammen. Hvor du, under min kyndige vejledning får plads til at ”lufte dig” og modtage hjælp til selvhjælp.