Hvorfor er det så svært for mig at komme i gang med den her blog?


La Cala de Mijas, lørdag den 20. juli, 2019.

 

Fra Taj Maha, Agra – Indien 2012.

Jeg beklager mine første fumlende forsøg med opslag på min blog. Jeg er glad for at du stadig er med og sender en tak til de af jer der er kommet med positive tilkendegivelser samt med gode råd.

Jeg har gjort mig mange tanker om indholdet på min blog, da den jo er at finde på en hjemmeside der tilbyder terapeutiske forløb til mennesker der har det svært.

Det jeg gerne vil dele i min blog er oplevelser, tanker, erfaringer og refleksioner fra min dagligdag, som måske kan være til gavn og underholdning for klienter, kolleger, venner, familie og måske endda mennesker der har det svært. Jeg forsøger trods et fortravlet liv at leve i balance og synes at jeg har en høj livskvalitet. Det falder mig let af være positiv, glad og let i min grundstemning. Jeg er heldig at have mennesker i mit liv som jeg elsker højt, både familie og mennesker jeg har tætte venskaber med, som på mange måder er min forlængede familie. Jeg prøver at træffe valg, som bringer mig glæde, energi og livskvalitet.

Jeg håber at mine ord, erfaringer og livsobservationer kan hjælpe og inspirere andre til at leve livet på en måde der er bedst for de af jer der læser med. Alle mennesker er forskellige, med forskellige livsforudsætninger og har behov. Jeg er stadig af den overbevisning at hvis vi bestræber os på at leve et liv i harmoni og balance, så lever vi længst og lykkeligst.

Yoga og meditation er vigtige elementer i mit liv og en livsvej for mig, der giver sundhed og balance i min hverdag. Jeg bliver ofte spurgt hvor ofte jeg mediterer, om jeg praktiserer yoga hver dag, om jeg er veganer osv osv. Svaret er altid det samme og meget enkelt, efter behov. Jeg har dage hvor ryggen er så dårlig at jeg kan have svært ved at komme ud af sengen, hvor yoga er en vigtig nødvendighed for at kunne starte dagen på. Og nej, jeg sidder ikke altid op og mediterer. Nogle gange går jeg en tur, andre gange laver jeg havearbejde, laver mad eller ligger i savasana (en yogastilling hvor man ligger på ryggen med strakte arme og ben) på gulvet og falder i søvn. Og det er helt ok, for så er det det min krop har brug for.

Jeg prøver at være lystbetonet i de valg jeg træffer i løbet af en dag. Hvilket kan være en kæmpe udfordring, med job, familie og fritidsliv der kører med 100 km i timen og skal gå op i en højere logistisk enhed. Men jeg prøver at give min krop den søvn og hvile den har brug for og den mad den kalder på og prøver at mærke mine grænser og tage hensyn til dem, for så vidt det er muligt.